Üdv a Composite csapatánál

Telefon: +36 30 484 2226

Szoftverintegráció

Szoftver integráció

A vállalkozások sokszor több, szoftveres rendszert tartanak fent a frontend és backend folyamataiknak, anélkül, hogy észrevennék, hogy van jobb megoldás a vállalkozásuk működtetésére. Az ERP és CRM vagy bármely egyéb rendszerek elkülönítése szakadékot hagy a folyamatok között, nem beszélve arról az átláthatatlan adatáramlásról, ami ezzel jár. A több platformos megoldások értékének maximalizálásának kulcsa a szoftver integráció, melynek segítségével a folyamatok áramvonalasítása garantált.

Ugyanakkor sok vállalkozás nincs tudatában, hogy mit is jelent, vagy hogyan kell megvalósítani a munkahelyen.

Ebben segít a Composite Solutions csapata!

Az integráció előnyei:


Magától értetődő előnyök lehetnek az adatok redundanciájának minimalizálása, és a mindenkori hatékonyság növelése de most emeljünk ki pár olyan előnyt, amiért tényleg megéri összekötni az egyes szoftvereket vagy szoftver komponenseket:

Felhasználói élmény:


Az ügyfelek igényeinek növekedésével egyre fontosabbá válik a személyre szabott ügyfélélmény biztosítása, valamint a termékek és szolgáltatások optimalizálása. Az integráció révén a háttérfelhasználók felhasználhatják a CRM-ben rögzített ügyfél-visszajelzéseket, hogy összehangolják a termékeket az ügyfelek igényeivel. A front office az ERP-adatok felhasználásával azonnal friss információkat adhat az ügyfeleknek a megrendelésekről, pontos ár- és készletinformációkról.

Legjobb integrációk választása:


Az integráció lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy a legjobb szoftvert egyetlen megoldásba kapcsolják. Gyakran a háttérszoftverekre szakosodott szállító nem kínál kifinomult kezelőfelületi funkciókat, vagy fordítva. Ezért célszerű a legjobb fajta megközelítést alkalmazni, ami azt jelenti, hogy kiválasztjuk a legjobb rendszereket a különféle funkciókhoz, feladatokhoz, és integráció révén egyesíti őket. Ez egyetlen igazságforrást nyújt, miközben minden felhasználó számára optimális eszközöket biztosít.

Szoftver integráció

Felesleges adattárak megszüntetése:


Az integrációk a vállalati adatok központját hozzák létre, lehetővé téve a részlegek felhasználói számára, hogy együttműködjenek az általános üzleti fejlesztések érdekében. Az összes adat egy helyen való tárolása javítja a pontosságot és biztosítja, hogy a felhasználók mind ugyanazon az oldalon legyenek.

Szoftver integráció

Hírlevél