GreenStock - Composite Solutions
Composite Solutions

Projekt információk:

Zöldséges üzletbe egyedi, személyre szabott online készletkezelő rendszer és hozzá tartozó integrált kasszaszoftver. Az integrált kasszaszoftver valós időben kommunikál a szerver oldali készletkezelő rendszerrel.

A projekt része volt a hardware integráció, egy dupla kijelzős megvalósítással egy érintőképernyőn kezelhető maga a kasszarendszer és egy vevő oldali kijelzőn valós időben követhetik a vásárlók a részletes tételeket.

A kasszaszoftver asztali alkalmazásként került lefejlesztésre, kezeli a csatlakoztatott blokknyomtatót, képes ÁFÁ-s számla kiállítására, és digitális mérlegből automatikusan képes kiolvasni a ráhelyezett termékek súlyát.

A készletkezelő felhő alapon működik, támogatja a sztenderd értékesítéshez tartozó folyamatokat (bevételezés, raktárközi mozgatás, selejtezés, kimutatások generálása, mérlegelt átlagár és nyilvántartási egységár automatikus kezelése, stb.).

A rendszer több felhasználót, jogosultságkezelést és töb raktárat, több kasszát és több pénztáros fiókot tud szimultán kezelni, és a készletkezelőben valós időben követhető az értékesítés.

  • Projekt neve:GreenStock
  • Megrendelő:KRÉN és PÁLI Kft.
  • Készült:2022-03-31
  • Kategória: Webalkalmazás, Szoftverintegráció, Asztali alkalmazás,
  • Technológia: Laravel, PHP, Javascript, Vue.JS, MySql, Electron, Node.js,
  • Link:

Beszéljünk az Ön projektjéről!

Ne hagyja ki a potenciális látogatókat és eladásokat a digitális jelenlétének hiánya miatt.

Érdekel

Digitális transzformáció.
Vágjunk bele együtt MÉG MA!